L’Infern, ara a Salt

No, no és cap acudit pocasolta relatiu als difícils moments que està passant la població veïna. Em refereixo a la mostra de visions artístiques sobre el relat anònim català del segle XVII “Viatge de Pere Porter a l’Infern” que ja ha fet un notable recorregut: Sils, Girona, Vilajuïga. I ara, a Salt. La inauguració està prevista per dimarts 1 de febrer a les vuit del vespre a la Casa de Cultura “Les Bernardes” (Major, 172). Sereu convidats a una copa de vi gentilesa del Celler Espelt. Els horaris seran de dilluns a divendres, de 9 a 1 i de 4 a 10 h; dissabtes, de 4 a 8; i festius tancat.

Recordeu que es tracta d’un recull insòlit de gestacions plàstiques dels més coneguts  artistes de Girona i entorns, inspirades per l’interessant i suggerent relat de la nostra època barroca. Vegeu la invitació saltenca. Podeu consultar el text que vaig escriure per al catàleg de l’exposició en aquest enllaç d’una entrada anterior.

Aquesta entrada s'ha publicat en literatura catalana moderna, Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari