Per què un blog?

M’ha semblat que un blog em permetia dues o tres coses no pas poc interessants.

Per començar, em permet difondre reflexions sobre història de la nostra cultura literària que, bé perquè són molt breus, bé perquè no han trobat un canal de difusió més tradicional, romanen al disc dur, del cap i del PC. Amb el format del blog, a més, els comentaris d’altra gent sobre les pròpies reflexions pot revertir en un aprofundiment o matisació de les propostes inicialment presentades.

Em serveix també de canal de transmissió i d’intercanvi amb els col·legues de filologia d’universitats i instituts, amb interessats en la cultura catalana i amb els meus alumnes de la Facultat de Lletres, tot introduint-hi notícies sobre actes culturals, conferències, congressos, qüestions relacionades amb la docència, etc., que poguessin ser del seu interès, a més de propiciar un cert debat sobre la història de la literatura i de la cultura del nostre país.

Last but not least, em dóna llicència per engegar algun exabrupte o atzagaiada sobre coses que em preocupen, no solament a mi: el català, comentaris literaris o de lectures, reflexions personals sobre qüestions socials o polítiques, etc.

Una resposta a Per què un blog?

 1. Rafael Lazcano ha dit:

  Hola Pep:

  Deseo ponerme en contacto contigo como especialista que eres en Agustí Eurua.
  Espero tus noticias.
  Saludos,
  Rafael Lazcano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s